Geslaagde muzikale uitvoering GV Olympia

16 oktober 2006

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag, 14 oktober, heeft een groot aantal leden van gymnastiekvereniging Olympia een uitvoering "bewegen op muziek' verzorgd voor een overvolle tribune in de sporthal de Donck.

De voorstelling, die om 18.00 uur begon, was een wervelende show van heel jonge leden, die een geweldig optreden verzorgde in regenjas en paraplu, jeugd, junior en seniorleden, met onder andere een hele mooie piratenshow en een dans van kinderen in witte T-shirts met daarop een muzieksleutel gemaakt. Het was een zeer gevarieerd programma, waarin de recreatieve- en wedstrijdgroepen op muziek lieten zien hoe een show met toestellen, materialen en dans een heel gave voorstelling werd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.