Verdacht van diefstal pallets

16 oktober 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft op zondagavond 15 oktober een 26-jarige man en een 18-jarige vrouw, beiden uit Zwijndrecht, aangehouden op de Kastanjelaan in Papendrecht.

Ze worden verdacht van diefstal van pallets. De twee werden door een getuige gezien op een bouwterrein aan de Veerweg tussen Oud-Alblas en Papendrecht. Ze laadden pallets in en gingen daar mee weg. De 26-jarige verklaarde ze te willen gebruiken bij het aanleggen van een tuin. De twee werden aangehouden en ingesloten. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.