Ruit vernield aan de Rembrandstraat

13 oktober 2006

PAPENDRECHT - Een 68-jarige man uit Papendrecht heeft vrijdagavond 13 oktober in beschonken toestand stampij gemaakt bij een woning aan de Rembrandstraat te Papendrecht. De verdachte wilde naar binnen maar de 64-jarige bewoonster wilde hem niet binnen hebben. Hierop vernielde hij de ruit van de voordeur. Agenten hebben hem aangehouden en naar het politiebureau vervoerd waar hij werd ingesloten. De vrouw heeft aangifte gedaan van vernieling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.