Vrijwilliger kinderdisco gezocht

11 oktober 2006

PAPENDRECHT - In jeugdcentrum Interval wordt er één keer in de maand een kinderdisco georganiseerd voor kinderen van 6-12 jaar. Deze activiteit vindt op vrijdagavond plaats van 19.00-21.00 uur. De werkzaamheden van de vrijwilligers bestaan afwisselend uit barverkoop en zaalwacht. Voor deze avonden zijn we nu op zoek naar iemand die ons enthousiaste team wil versterken.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft met het begeleiden van kinderen of bezig is met een opleiding in deze richting. Lijkt het u leuk er op deze avonden een feestje van te maken voor de kinderen? Neem dan contact op met Interval 615 09 93 en vraag naar Hannelore.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.