Hoogste punt De Meent

11 oktober 2006
Hoogste punt De Meent

Papendrecht, 12 oktober 2006 - Het lang verwachte hoogste punt van Winkelcentrum De Meent is op 11 oktober gevierd.

Burgemeester C.J.M. de Bruin van Papendrecht zal samen met de heer D.H. van der Vorm, namens NEXT Real Estate, de vlag letterlijk in top hijsen. Dit mag een mijlpaal genoemd worden voor het gehele centrum.

De vorm van het uiterst prestigieuze winkelcentrum krijgt ook steeds meer uitstraling. De bouw vordert gestaag. De nieuwe passage, die loopt vanaf de Veerweg naar de Brederodelaan, laat zich steeds duidelijker zien.

Het is nog altijd een goed gebruik om dit samen met alle werknemers op de bouwplaats, die hun handen letterlijk al maanden uit de mouwen steken, met het zogenaamde pannenbier te vieren. Zij hebben er, ondanks weer en wind, uiteindelijk voor gezorgd dat deze mijlpaal bereikt is.

De verkoop van de woningen bovenop het winkelcentrum verloopt boven verwachting goed. Ondertussen is zo’n 70 % verkocht. Vooral de gemeenschappelijke binnentuin, boven op het dak van de winkels wordt door de kopers als bijzonder positief ervaren.

Ook de verhuur van de winkels verloopt conform verwachting. Inmiddels is ruim 70% van de 20.000 m2 verhuurd.

De Meent wordt in samenwerking met WPM Planontwikkeling uit Den Bosch ontwikkeld. Inmiddels is 50% van de winkeloppervlakte verkocht aan Interpolis Vastgoed, handelend namens het Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw.

Het ontwerp is afkomstig van AGS uit Heerlen en GDA uit Den Bosch.

 

De receptie in een toekomstig winkelpand

Burgemeester de Bruin met de heer Van der Vorm bij de openingshandeling

De vlag is gehesen op het hoogste punt.

Na de opening kregen de genodigden een rondleiding door het nieuwe centrum.

De winkelpromenade met uitzicht op de Veerweg

Uitzicht vanaf een nieuwe locatie op een bekend gedeelte in het centrum

Boven op het dak

Het schitterende uitzicht op De Markt
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.