DES hersteld?

09 oktober 2006

PAPENDRECHT - Het was vandaag de vraag of DES zich had hersteld van het nipte gelijke spel van vorige week. Vol goede moed reisde de Papendrechters richting het Brabantse Mill.

DES startte de wedstrijd sterk en nam snel een voorsprong van 3 punten. Na ruim 10 minuten spelen brak er iets in de ploeg en stokte het spel. Er werd veel balverlies geleden en de ploeg speelde volgens Mohsen Daghrir te slap en sprong veel te slecht om met de kansen. Met de rust keek DES tegen een kleine achterstand aan. Ook na de pauze kon DES de wedstrijd niet naar zijn hand zetten. Ondanks dat DES 27 keer het doel wist te treffen was coach Dahgrir ontevreden over het aantal benutte kansen. De Papendrechtse ploeg speelde te geforceerd en liep hierdoor veel tijdstraffen op wat weer irritatie met de wedstrijd leiding gaf.
Volgende week speelt DES op zondagmiddag tegen de reserves van Volendam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.