Gemeente zoekt vrijwilligers voor MADD dag

03 oktober 2006

PAPENDRECHT – Papendrecht is helemaal MADD op zaterdag 4 november.
Vorig jaar schonk koningin Beatrix tijdens de landelijke Make A Difference Day (MADD) koffie in een verzorgingshuis, wat gaat u dit jaar doen?
Zaterdag 4 november staat Papendrecht bol van activiteit.

Om tien activiteiten vorm te geven, zijn nog tientallen enthousiaste vrijwilligers nodig. Uitgebreide informatie over MADD in Papendrecht is te vinden op de gemeentelijke website, in de hal van het gemeentehuis en in de bibliotheek. Wie meer informatie wil of het formulier graag thuis ontvangt, kan bellen met of mailen naar:
- Petra ter Meulen van het Steunpunt vrijwilligerswerk (dinsdag, woensdag en donderdag, p.termeulen@pad.dwo.nl), tel. 642 81 35 of
- Lisette Human of Liesbeth van der Giessen van de gemeente Papendrecht (niet op dinsdag) l.human@papendrecht.nl of l.vdgiessen@papendrecht.nl) tel. 641 89 11.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.