DES'72 speelt gelijk tegen internos

02 oktober 2006

PAPENDRECHT - Vandaag moest DES tegen Internos uit Etten-Leur. DES dat tot vandaag toe nog de volle score had behaald zou een zware dobber krijgen aan Internos. De eerste helft ging de wedstrijd gelijk op en de ruststand werd 11-11. De thee was Internos beter bekomen dan DES, want ze startte voortvarend en namen direct een voorsprong die ze uit konden bouwen naar 4-5 punten. DES leek hard op weg naar hun eerste nederlaag. Het venijn zat vandaag in de staart van de wedstrijd. Vooral Joost van Est nam de Papendrechters op sleeptouw en in een rommelig laatste kwartier dat gekenmerkt werd door veel tijdstraffen en strafworpen hield DES het hoofd koel. Joost knalde de strafworpen er keihard in en schoot DES zelfs naar een voorsprong 26-25. Met nog 30 seconden te spelen kon DES niet voorkomen dat Internos langszij kwam en zodoende kwam er een puntendeling tot stand.l

Doelpunten DES,72:
Joost van Est 13x. Toby Trouw 5x, Remco Peters 2x, John Bouman 2x, Oskar Broz 2x en Alvin van der Kuil 1x, Michael Oosterbaan 1x,

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.