Vrouw slachtoffer van schennis

28 september 2006

PAPENDRECHT - Een 21-jarige vrouw uit Dordrecht en een 18-jarige Papendrechtse zijn op 27 september slachtoffer geworden van schennis door een onbekende man.

De twee liepen samen van de Interliner-bushalte aan de N3 door het fietstunneltje richting de wijk Wilgendonk. Bij de bushalte stapte een onbekende man uit een busje en liep het tweetal achterna. In de tunnel keken de twee om en zagen dat de man al lopend masturbeerde. De twee vrouwen zijn weggerend en hebben dezelfde dag aangifte gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.