Man aangehouden op verdenking van diefstal vrachtwagen

22 september 2006

PAPENDRECHT – Een 40-jarige uit Eindhoven is op 21 september door de Politie Midden en West Brabant aangehouden en overgedragen aan de Politie Zuid-Holland-Zuid.

De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de diefstal van een vrachtwagen tussen 13 en 17 mei 2005 op de Kooihaven in Papendrecht. Het onderzoek naar de diefstal bracht de Politie Zuid-Holland-Zuid in contact met de Brabantse collega’s en leidde naar de naam van de verdachte. De man is in Gorinchem ingesloten en in verzekering gesteld. De politie zet het onderzoek voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.