Dronken op snelweg in gestolen auto

21 september 2006

PAPENDRECHT- Een getuige meldde op 21 september rond 01.00 uur dat er een dronken man op de snelweg reed op de A15 onder Barendrecht. Omdat de getuige een kenteken had doorgegeven kon ook achterhaald worden dat de auto was gestolen. De 33-jarige man uit Amsterdam werd door de politie van de weg geloodst en aangehouden. De man blies 2 maal de toegestane hoeveelheid ugl’s. Hij had dus inderdaad veel te veel gedronken.

Hij verklaarde dat hij de auto via internet had gekocht en dat er problemen waren geweest met het overschrijven omdat zijn rijbewijs gelamineerd was. Er was overeengekomen dat hij de auto gedeeltelijk zou betalen en later op zijn naam zou zetten. Dat duurde de verkoper blijkbaar te lang waardoor hij aangifte deed.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.