Gideon de jong naar nieuw wielerteam

20 september 2006

PAPENDRECHT - Op zaterdag 16 september heeft Gideon de Jong een overeenkomst bereikt met het FONDAS-P3transfer Team van teammanager Daan Luijkx.

Gideon zal komende week een contract voor 1 jaar tekenen en zo bij zijn nieuwe ploeg met volle overgave aan een nieuwe start beginnen. De Jong: "Hopelijk kan ik met Fondas mijn oude niveau weer terug krijgen". Teammanager Daan Luijkx toonde alle vertrouwen in de kwaliteiten van Gideon. Ook vertelde Luijkx dat ook hij Gideon graag weer op zijn oude niveau wil zien rijden. Dit was voor Gideon, na zo'n tegenvallend seizoen, een groots compliment. Daarnaast is het programma en een stabiele organisatie voor Gideon een punt voor veel vertrouwen. Meer informatie over Gideon is te vinden op www.gideondejong.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.