Papendrecht heeft de winst

18 september 2006

PAPENDRECHT - Papendrecht heeft z'n eerste winst te pakken.
Tegen De Baronie pakten ze in de laatste minuten van de wedstrijd de winst. Met de rust was de stand nog 1-1. In de tweede helft kwam papendrecht op 2-1 voorsprong, welke ze enkele minuten later al weer verspeelden. Met de penalty in de laatste minuut van de wedstrijd, trokkken ze de winst naar zich toe.

Op de foto heeft John den Dunnen zojuist de 2-1 gescoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.