Koop een stukje toekomst

18 september 2006

PAPENDRECHT - De gehele maand september kunnen leden, kinderen en volwassenen, bij u aan de deur komen om een stukje ' toekomst' te verkopen.

Het gaat financieel niet goed met handbalvereniging Des' 72. De vereniging bestaat al 34 jaar en mag niet verloren gaan voor Papendrecht; met een opbloeiende jeugd en een herenteam dat al jaren in de eerste divisie speelt is het van groot belang dat DES'72 blijft bestaan.

De gemeente heeft een vergunning afgegeven om in de maand september een huis-aan-huis actie te houden en wij hopen dat u, inwoners van Papendrecht, voor het bedrag van slechts 1 euro een 'stukje toekomst' wil kopen. DES'72 mag niet verloren gaan en wij rekenen op uw steun. voor meer informatie zie www.DES72.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.