Amber Bothof wint goud tijdens D-spelen

11 september 2006

PAPENDRECHT - De 12-jarige Amber Bothof heeft tijdens de D-spelen in het Amsterdamse Olympisch stadion de eerste plaats behaald op het onderdeel kogelstoten bij de 1e jaars D junioren. Op dit Nederlands kampioenschap voor deze leeftijdsklasse was de AV Passaat atlete met 10,22 meter te sterk voor haar concurrentie. Naast de gouden medaille won Amber hiermee haar eigen 2 kilogram zware kogel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.