Vrouw aangehouden

06 september 2006

PAPENDRECHT- Een 27-jarige vrouw uit Papendrecht is in de nacht van maandag op dinsdag 5 september door de politie aangehouden. Ze wordt ervan verdacht van mishandeling.

De vrouw zou met een mes hebben gedreigd en twee mannen hebben verwond. Een 67-jarige man uit Papendrecht heeft aangifte gedaan. Hij liep een verwonding aan zijn gezicht op. Zijn zoon zou in zijn hand zijn gestoken. Het incident vond plaats in een café aan de Stellingmolen. De verdachte is ingesloten op het politiebureau. Na verhoor is de vrouw heengezonden. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.