Valse start voor VV Papendrecht

04 september 2006

PAPENDRECHT - Zaterdag 1 heeft zijn eerste wedstrijd thuis met 0 tegen 3 verloren. Hardinxveld, gedegradeerd uit de 2e klasse, kon in de eerste helft nog bijgebeend worden (0-0). In het tweede deel scoorden Kant, Kraaienveld en Bakker voor de gasten.

Zondag 1 begon op 3 september met een uitwedstrijd tegen EVV in Echt. Twee grote verdedigingsfouten werden door de tegenstander afgestraft. Het werd 1-1 door Giovanni Klaverweide en vlak voor tijd werd het nog 3-2 door Timo v.d. Want. Eindstand: 3-2.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.