Vrouw gewond aan de Edelweisslaan

27 augustus 2006

PAPENDRECHT – Een 45-jarige vrouw uit Papendrecht is op 27 augustus gewond geraakt toen zij op de Edelweisslaan ten val kwam. De vrouw was na een feestje te voet onderweg naar huis, toen ze bij het oversteken van de Ededlweisslaan zó schrok van een passerende auto dat ze viel.

Ze was aanspreekbaar en is met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. Ter plaatse gekomen agenten die het ongeval afhandelden, kregen vrij snel na aankomst gezelschap van een 19-jarige belangstellende bromfietser uit Papendrecht. Hij uitte zijn belangstelling echter in het roepen van scheldwoorden tegen de agenten en het tonen van zijn middelvinger. Hij reed bovendien zonder helm en zonder licht. De agenten hebben hem bekeurd en aangifte gedaan wegens belediging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.