Gestolen fiets, meisje aangehouden

23 augustus 2006

PAPENDRECHT – Een 11-jarig meisje is op woensdag 23 augustus op de Meent aangehouden. Ze was in het bezit van een fiets die een aantal uren eerder op dezelfde locatie was gestolen.

De rechtmatige eigenaar, een 25-jarige Papendrechtse, herkende haar eigendom en belde de politie. Het meisje verklaarde dat ze niet zelf had gestolen, maar dat ze de fiets van iemand had gekregen en het rijwiel van deze persoon te goeder trouw had aangenomen. Ze is na verhoor in vrijheid gesteld en door haar moeder opgehaald. De politie doet onderzoek naar de dief.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.