Ds. van Die start eigen website

17 augustus 2006

PAPENDRECHT - Sinds kort heeft ds. Piet van Die van de Gereformeerde Kerk ‘De Morgenster’ een eigen website. Op de site (www.pietvandie.nl) kunt u lezen wie hij is en waar hij als predikant voor staat. En wie geïnteresseerd is in artikelen die hij schreef of de preken die hij houdt: ze zijn nu vanaf de site te downloaden. Vanaf deze week zal op de site ook een column te lezen zijn.

De website heeft als motto ‘Geloof en verbeelding’ meegekregen, omdat die twee voor ds. Van Die direct met elkaar te maken hebben. ‘Verbinden’ is in het algemeen zijn sleutelwoord. Hij zoekt naar de verbinding tussen bijbel en cultuur, kerk en kunst, geloof en menszijn.

Dat is ook af te lezen aan de rubriek ‘Recensies’ waaronder besprekingen staan van nieuwe en minder nieuwe boeken die hij onder de aandacht wil brengen. Het betreft theologische boeken, maar vaak ook gedichtenbundels. Want de dichterlijke verbeelding heeft zijn hart.

De website is ontworpen door zijn zoon Pim van Die, die zojuist is afgestudeerd als multimediadesigner.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.