VV Papendrecht wint mooie wedstrijd

14 augustus 2006

PAPENDRECHT - Zondag 13 augustus is er weer een prima oefenwedstrijd gespeeld tussen VV Papendrecht en RKSV Leonidas uit Rotterdam. VV Papendrecht scoorde meerdere malen. Samir Acharrat maakte vroeg in de wedstrijd de 1-0 uit een strafschop. Later maakte Bas Verhoeven de 2-0. In de tweede helft scoorde Giovanni Klaverweide voor de derde keer. De dag kon niet meer stuk met de 3-0 overwinning en droog weer.

Op de foto: Giovani Klaverweide scoorde de 3-0 in de tweede helft.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.