Terugblik Midzomermarkt

12 augustus 2006
Terugblik Midzomermarkt

Papendrecht, 12 augustus 2006 - Zoals ieder jaar is er midden in de zomervakantie de midzomermarkt op en rond winkelcentrum De Meent, georganiseerd door Star Promotions. Er waren weer tientallen kramen en een aantal attracties, zodat er toch nog redelijk veel bezoekers op de been waren. Veel winkeliers hadden voor deze dag ook nog speciale aanbiedingen. Na een week met veel regen begon de dag gelukkig met veel zon, maar helaas viel er aan het begin van de middag weer veel regen, zodat het wel heel erg stil werd op de braderie. Gelukkig was het rond 15:00 uur weer een tijdje droog en werd het weer wat drukker. Er waren ook nog een paar kinderen met een eigen kinderrommelmarktje. Wellicht is het een idee om dit volgend jaar grootser aan te pakken, net zoals in Alblasserdam op de Plantageweg waar het tegen het einde van de zomervakantie ook ieder jaar een succes is, waar vele honderden kinderen hun waren kwijt kunnen en veel publiek op af komt.

De Dordtse Paardentram

Koffie en thee voor de marktkooplieden.

Stichting Noodopvang Papendrecht was aanwezig met een handtekeningenactie.

Ook voor kinderen viel er een en ander te beleven.Ook allerlei papendrechtse organisaties hadden een eigen stand (St. Vrienden van the House of Light).De mini-kinderrommelmarktVeel regen aan het begin van de middag.Na de regenbuien was het gelukkig nog even droog.

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.