Vrijwilligers gezocht voor het ophalen van vragenlijsten

07 augustus 2006

PAPENDRECHT - De Gemeente Papendrecht begint in september 2006 met het 2e traject van het 55+ Actief project.

De wijken voor het 2e traject zijn Kraaihoek, Middenpolder en De Kooy. Het 55+ actief project is een onderdeel van de breedtesportimpuls en heeft als belangrijkste doel bij niet actieve ouderen tussen de 55 en 65 jaar het plezier in bewegen terug te brengen en hierdoor op lange termijn een gedragsverandering tot stand te brengen. Per traject worden er ongeveer 800 tot 1200 mensen aangeschreven. Bij dit schrijven zit een lijst met een aantal vragen op het gebied van sport en een aanmeldingsformulier waarmee de mensen zich kunnen opgeven voor een fitheidstest. Om de twijfelaars over de streep te trekken is het de bedoeling dat de vragenlijsten persoonlijk worden opgehaald. Hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Per vrijwilliger komt dit neer op het langsgaan van ± 75 adressen. Het is de bedoeling dat dit in de week van 14 t/m 20 september 2006 gebeurd. De vergoeding bedraagt € 20,-. Groepen (bijv. Sportteams) kunnen zich ook opgeven om bijvoorbeeld geld in te zamelen voor een speciaal doel.
Voor meer informatie en/of opgeven kunt u telefonisch contact opnemen met Liesbeth v.d. Giessen op maandag, woensdag of donderdag tel. 078-6418829 of via de email l.vdgiessen@papendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.