Informatie over de Ketelweg

22 juli 2006
Informatie over de Ketelweg

PAPENDRECHT - De vorderingen van de versterkingswerkzaamheden van de dijk bij de Ketelweg zijn te volgen via de website www.ketelweginontwikkeling.nl. Deze werkzaamheden en de zogenaamde ‘revitalisering’ worden tegelijkertijd uitgevoerd om langdurige overlast voor bedrijven, omwonenden en weggebruikers te voorkomen. De komende tijd worden kabels en leidingen van de nutsvoorzieningen aangepast, riolering vernieuwd, een rotonde wordt aangelegd en de Ketelweg wordt heringericht.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.