Man raakt rijbewijs kwijt

21 juli 2006

PAPENDRECHT – Een 21-jarige automobilist uit Dordrecht is op 21 juli zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Hij reed op de A15 ter hoogte van Papendrecht op de vluchtstrook en dat trok de aandacht van twee agenten. Zij hielden de man staande en lieten hem blazen: 1,22 promille (540 ug/l). Dat is dermate veel dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld met een rijverbod van 5 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.