Fiets in rivier gegooit

20 juli 2006

PAPENDRECHT – De politie heeft op donderdagavond 20 juli een 17-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden op het Westeind in die plaats. Een 16-jarige jongen ging die middag naar het einde van de Industrieweg in Papendrecht. Daar is aan de rivier de Noord een klein haventje met een loswal. De 16-jarige ging daar heen om te zwemmen met vrienden. Bij aankomst trof hij nog niemand aan. Wel kwam de 17-jarige met zijn vrienden op hem af.

Ze dreigden hem in het water te gooien. De jongen liet zijn fiets los en liep achteruit. Hij werd nog vastgepakt maar rukte zich los. Zijn fiets werd in de rivier gegooid. Op het Westeind belde de jongen met zijn mobieltje de politie. Die kwam hem helpen.. De 17-jarige moest de tweewieler opduiken waarna de agent de fiets met een touw uit het water haalde. De fiets raakte flink beschadigd. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De 17-jarige werd aangehouden. Hij verklaarde dat het om een uit de hand gelopen geintje ging. Hij is bereid de schade aan de fiets te vergoeden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.