Verdacht van bedreiging

20 juli 2006

PAPENDRECHT – Een 31-jarige man uit Dordrecht is donderdagavond 20 juli aangehouden in de Zonnebloemstraat.

De man reed op de fiets over de stoep. Toen hier iets van gezegd werd door een buurtbewoner, werd de man boos. Er werd over en weer gevloekt. Op een gegeven moment ging de man naar het nabijgelegen huis van zijn vriendin en kwam terug met een bezemsteel en een hamer. Hier zou hij mee gedreigd hebben. De politie werd ingeschakeld. De man werd aangehouden en ingesloten. Er is aangifte gedaan van bedreiging.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.