Werk in uitvoering

14 juli 2006
Werk in uitvoering

PAPENDRECHT - De komende weken worden verschillende, omvangrijkere werkzaamheden uitgevoerd in de gemeente. De hieronder vermelde werkzaamheden kunnen tot enige overlast leiden, de medewerkers van de gemeente vragen hiervoor begrip.


In de week van maandag 24 juli en de week erna is de weg ter hoogte van Bosch 81 t/m 89 afgesloten voor alle verkeer i.v.m. werkzaamheden voor de oprit die wordt gerealiseerd aan het Bosch. Asfalt en fundering worden verwijderd, kabels en leidingen worden aangepast. Na de werkzaamheden is het Bosch weer voor alle verkeer (onder de 3,5 ton) bereikbaar vanuit oostelijke richting.

In de week van maandag 31 juli is de Veerweg vanaf de inrit Markt tot aan de ABN-AMRO bank afgesloten voor alle verkeer vanwege rioleringswerkzaamheden, het trottoir langs de winkels is toegankelijk). De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 11 augustus.
Van maandag 14 augustus tot en met vrijdag 8 september wordt een gedeelte van de Badhuisstraat gereconstrueerd. Trottoirs, rijweg en groenstroken worden opnieuw aangebracht. De Badhuisstraat is vanaf de Weteringsingel tot de Boomgaardstraat voor alle verkeer afgesloten. Het éénrichtingsverkeer in de Boomgaardstraat en de Weteringsingel wordt tijdens de werkzaamheden tijdelijk opgeheven.

Eveneens vanaf maandag 14 augustus worden 35 tijdelijke parkeerplaatsen aangelegd in de Constantijn Huygenslaan, en wel 16 aan de westzijde C. Huygenslaan (tussen P.C. Hooftlaan en Valeriusstraat), 4 aan de westzijde (tussen Valeriusstraat en Reviusstraat), 4 aan de westzijde en 4 aan de oostzijde (tussen Reviusstraat en Heinsiusstraat), 1 aan de westzijde (tussen Heinsiusstraat en Vossiusstraat) en 10 op het parkeerterrein langs het trottoir aan de noordzijde van de flat (huisnummers 45-203).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.