Feest op het sleutelbloemplein

11 juli 2006
Feest op het sleutelbloemplein

PAPENDRECHT - Ook dit jaar was het weer feest in de Sleutelbloemplein in Papendrecht, waar samen met de bewoners van de Bosbesplein voor de 4e keer een straatfeest werd georganiseerd. Het weer zat mee, stralend blauwe lucht, gezellige mensen, goede voorbereiding, goede muziek en lekker eten, de dag kon niet meer stuk.

De dag begon met een lekker kopje koffie en een plakje cake of spritskoek.
Voor degenen die niet in de zon wilden of konden zitten waren er parasols en natuurlijk een grote en 2 kleine tenten.
Om 15.00 uur kon er met zijn allen gezellige spelletjes worden gedaan, waaronder bingo en sjoelen en een struisvogel. Met het sjoelen moest er wel een kleine competitie worden gehouden, aangezien er leuke prijzen werden weggegeven.
De sfeer zat er al snel in, bij de bingo werd er om het hardst geroepen als er weer een gevallen was, ook wel eens een valse bingo. De prijzen logen er ook niet om, dus iedereen deed zijn uiterste best om er een in de wacht te slepen, wat af en toe voor de organisatoren best wel zwaar was, aangezien er af en toe dubbele bingo’s waren.

Om 17.30 kwamen er 2 koks die samen de barbecue klaar zetten en alles voorbereidden, zodat er om 18.00 gegeten kon worden. Dat dit in de smaak viel kunt u zich wel voorstellen: het smaakte fantastisch en het zag er grandioos uit.

Inmiddels was de zanger Henk de Jager gearriveerd, samen met zijn vrouw, om de sfeer verder te verhogen. Natuurlijk moesten toen ook de voetjes van de vloer, wat in het begin even wennen was. Maar op een gegeven moment was het een drukte van belang, en bijna iedereen deed mee.
En ook de traditionele polonaise werd natuurlijk meerdere malen gedaan.
Om 23.40 was het eigenlijk tijd voor de zanger om te stoppen, maar het was zo gezellig dat hij nog een paar toegiften gaf, wat natuurlijk met applaus werd gewaardeerd, en waarbij de voeten nog een laatste keer van de grond gingen.
Daarna werd het tijd om op te ruimen, wat gezamenlijk werd gedaan, zodat om 0.40 uur alles weg was.

Natuurlijk kan zo’n dag niet doorgaan als er binnen Papendrecht geen sponsors te vinden waren, die allemaal massaal een duit in de zak hebben gedaan.
Wij zijn alle sponsors hieronder dan ook enorm dankbaar:
Klop woninginrichting, Fit point gezondheidscentrum, Haas service installatie, Grand café Willaerts, Taria Hap Snap, van Wijngaarden Electro, Care 4 Cars auto’s, Snackbar Snacky, Café de Outsider, garage van Wijngaarden, Taria West, Korteland fiets plus, Tapperij Tijdloos, Benschop behangzaak, Riske, Grieks afhaalrestaurant Nefeli, Shoarma express Samaria, bakkerij Vlot, Tankshop Luit en Lenie Kanegieter, Ab en Hans Knipshop, Bloemist Ten Hoopen, de Lange dierenspeciaalzaak, Apotheek De Vrijheid, Westpolder, Wilgendonk en Centrum, Foto Schievink, Tuincentrum Papendrecht, Plantenbeurs de Wilg en westpolder, Weydeland, Kremers, A.H., Kapper Frederique, Zonnetuin, bakker Uljee, Marskramer Westpolder, Chateau Briand, de Kaaswaag, Korteland Fruithandel, C1000, Golden house, de Bridge, Smit mode, Profile Hoogerland, Verkeer TotaalShop, Opel Centrale, Autoschade Van Gemert, Jansen Auto BV Mazda, Benschop, Euro Zonwering en de Gemeente Papendrecht.

Dankzij hen kon de organisatie van deze zaterdag weer een onvergetelijke dag maken en hopen dat zij volgend jaar weer massaal ja zeggen als wij bij hen aankloppen.
Inmiddels is bekend dat er in 2007 weer een straatfeest gegeven wordt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.