Subsidieaanvraag voor 2 kunstgrasvelden

10 juli 2006
Subsidieaanvraag voor 2 kunstgrasvelden

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht dient bij de rijksoverheid een subsidieaanvraag in voor ombouw van twee natuurgrasvelden tot twee kunstgrasvelden op het complex van voetbalvereniging Drechtstreek in de Oostpolder. Het ministerie van VWS stelt in 2006 budget beschikbaar voor éénmalige kwaliteitsimpulsen voor sportaccommodaties rond scholen en buurten. Bedoeling is samenwerking tussen scholen, sportorganisaties en organisaties voor buitenschoolse opvang te stimuleren en op die manier een basis te leggen voor ‘een leven lang sporten en bewegen’.

De subsidieaanvraag wordt ingediend in overleg met en wordt mede ondertekend door voetbalvereniging Drechtstreek, de Vereniging voor Christelijk Nationaal Onderwijs, de Stichting Openbaar Onderwijs Papendrecht en WASKO, de stichting voor kinderopvang. Wanneer de subsidieaanvraag niet gehonoreerd wordt en financiering dus volledig ten laste van eigen middelen van gemeente en organisaties komt, neemt de gemeente Papendrecht de plannen voor ombouw tot de twee kunstgrasvelden in heroverweging.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.