Diefstal brandstof

10 juli 2006

PAPENDRECHT- Op maandagochtend 10 juli 2006 omstreeks 02.45 uur is een 20 jarige man uit Papendrecht door politieagenten aangehouden wegens poging diefstal van brandstof en vernieling. Door een alerte getuige werd gemeld dat er met zaklampen werd geschenen bij geparkeerde auto's in de Stellingmolen. Politieagenten troffen drie mannen aan met een jerrycan en een trechter. Toen de mannen de politieagenten zagen gingen ze er vandoor.

Twee mannen wisten te ontkomen en de 20 jarige man werd ter plaatse aangehouden. Een eigenaar van een personenauto deed aangifte van vernieling van een benzineklepje. Uit deze auto is het niet gelukt om brandstof te stelen. De verdachte is ingesloten. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar de twee andere verdachten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.