Ruit bushokje vernielt

05 juli 2006

PAPENDRECHT – Drie jongens van 12 (2) en 13 jaar uit Papendrecht zijn woensdagavond 5 juli aangehouden in de Frans Halsstraat. De politie kreeg de melding dat er een bushokje was vernield op de Rembrandtlaan.

Surveillerende agenten namen een kijkje en zagen een drietal wegrennen. Ze werden aangehouden. Een ruit in het bushokje bleek te zijn vernield. Het drietal heeft de vernieling bekend. Een van hen gooide een steen tegen de ruit die brak. De ouders zijn in kennis gesteld. Na verhoor zijn de drie opgehaald door hun ouders. Er wordt gekeken naar een passende straf.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.