Geslaagde wandeling met picknick

03 juli 2006
Geslaagde wandeling met picknick

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft de afgelopen zondagmorgen een wandeling georganiseerd met een geslaagde picknick na afloop.
Het was zeer warm voor hond en baas en er moest regelmatig een drink stop ingelast worden. De honden met hun bazen hadden het deze morgen erg warm en moesten erg afzien met de wandeling, er werd zo veel mogelijk schaduw rijke plaatsen op gezocht.

Gelukkig verliep alles voorspoedig en voor de aller ergste warmte waren de honden met hun bazen alweer terug op het Slobbengors en daar wachtte hun een echte picknick met alles er op en eraan. Voor de honden stonden er waterbakken in overvloed en ook werd er wat lekkers uitgedeeld. Terwijl de honden aan het uit rusten waren konden de bazen van de picknick genieten.

Het werd een leuke ochtend en voor de vereniging een leuke afsluiting voor de zomerstop.
Na de vakantie gaan de trainingen weer van start. Bij Sport en Spel komen er nieuwe honden bij en er gaat een puppycursus starten, dit allen op locatie Slobbengors. Pas in de zomer van 2007 zal onze nieuwe locatie klaar zijn voor gebruik, tot die tijd mogen we blijven trainen op onze vertrouwde eigen stek.

Voor informatie over de gehouden cursussen kunt U contact opnemen met Arja Smit tel. 06-12389430

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.