H&T Autowas- en Poetsbedrijf geopend

03 juli 2006
H&T Autowas- en Poetsbedrijf geopend

PAPENDRECHT - Op maandag 3 juli is het autowasbedrijf H&T Carwash aan de Kattestaart 26 geopend voor het publiek. Het is uniek in de regio dat er nu een bedrijf is dat volledig is gespecialiceerd in het wassen van auto's.

Er is een 30 meter luxe volledig automatische wasstraat, maar voor degenen die graag met de hand wassen zijn er ook hypermoderne doe-het-zelf boxen.
Bijzonder is ook dat er bij naspoelen gebruik gemaakt wordt van osmosewater, zodat auto's vlek- en streepvrij worden schoongemaakt.

Het wascentrum voldoet aan alle milieu eisen, want al het water wordt opgevangen via een vloeistofdicht systeem. Op de foto is Pieter Heuvelman te zien in de wasstraat. Hij is samen met Kees Trouborst de eigenaar van het wascentrum.

Als openingsactie kunnen klanten t/m zaterdag 7 juli gebruik maken van alle programma's van de wasstraat tegen liefst 50% korting. Voor meer informatie, zie www.autowaspapendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.