Vernieuwde SWOP-website

03 juli 2006
Vernieuwde SWOP-website

PAPENDRECHT - De website van de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) is vernieuwd en aangepast. De site heeft nu ook een nieuw webadres en is te vinden op www.swopapendrecht.nl. Verder zijn er twee pagina's toegevoegd: één met informatie over vrijwilligerswerk en vacatures en één gewijd aan nieuwsberichten en verslaglegging van activiteiten. De laatst genoemde pagina wordt steeds bijgewerkt en is dus de moeite waard om regelmatig te bezoeken.

Tevens is de vertrouwde informatie over zorg en welzijn, die de SWOP ouderen kan bieden, geactualiseerd. Ouderen maar ook anderen die voorzieningen of diensten voor hun ouders willen aanvragen, kunnen dit makkelijk thuis opzoeken. Zo is er informatie te vinden over maaltijden thuis, persoonsalarmering voor (alleenstaande) ouderen of mensen die slecht ter been zijn, ouderenadvisering en activiteiten en clubs.

De vernieuwde site is tot stand gekomen met begeleiding van sponsor Bezichtig.nu Internetdiensten uit Papendrecht, dat een systeem heeft ontwikkeld waarmee de SWOP nu zelf eenvoudig haar website kan bijhouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.