Slapend op A15

02 juli 2006

PAPENDRECHT- Op een vluchtstrook langs de A15 lag op 2 juli rond 11.45 uur een man te slapen. De man had een blik bier in zijn handen en zat achter het stuur van zijn auto. De man werd overgebracht naar het politiebureau waar bleek dat hij veel te veel gedronken had en ook nog 25 dagen hechtenis open had staan. De 24-jarige man uit Den Haag mag zijn roes voorlopig op een andere plek uitslapen en zijn rijbewijs inleveren. Hij gaf als verklaring dat hij een raar geluid hoorde in zijn auto en stopte. Daarna was hij blijkbaar in slaap gevallen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.