Nieuwe auto met koeling voor SWOP

30 juni 2006
Nieuwe auto met koeling voor SWOP

PAPENDRECHT - Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht heeft afgelopen donderdag bij Auto van Wijngaarden in Papendrecht een nieuwe Renault Kangoo in ontvangst genomen.

Namens SWOP waren Rogier Visser en Karin Verlinde erg gelukkig met de nieuwe aanwinst. Auto van Wijngaarden sponsort het onderhoud van deze nieuwe gekoelde maaltijdenservice auto. De Renault Kangoo is voorzien van een gekoelde laadruimte. De maaltijden worden dan op 4 graden boven nul bij de ouderen gebracht. SWOP zorgt dagelijks voor 100 maaltijden in Papendrecht.

Foto bijschrift: de heer Van Wijngaarden (rechts) overhandigt de sleutel aan de heer Visser van SWOP.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.