Aanrijding met letsel

29 juni 2006

PAPENDRECHT- Op donderdagavond 29 juni 2006 omstreeks 20.10 uur vond op de kruising Vang met de Onderslag een aanrijding plaats tussen een fietser en een personenauto.

Een personenauto, bestuurd door een 19 jarige man uit Papendrecht, reed over de Onderslag richting Burgemeester Keijzerweg. Hij verleende op de kruising met de Vang geen voorrang aan een 34 jarige fietser uit Papendrecht. Een aanrijding volgde. De fietser kwam op de voorruit terecht en viel daarna op de grond. Hij liep een hoofdwond op en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist verklaarde dat hij werd verblind door de laagstaande zon.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.