Muziekschool papendrecht timmert aan de weg

23 juni 2006
Muziekschool papendrecht timmert aan de weg

PAPENDRECHT - Het is inmiddels al weer enige tijd geleden dat MuziekSchool Papendrecht bekend heeft gemaakt diverse (groeps)cursussen in Papendrecht te gaan verzorgen. Cursussen voor alle leeftijden, maar vooral gericht op de kinderen in het basisonderwijs, zodat de kinderen op hun eigen manier en hun eigen niveau kennis kunnen maken met muziek en een eventuele basis kunnen leggen voor het bespelen van een instrument.

Voor de kinderen in de laagste klassen van de basisschool zal op plezierige wijze een juist maat- en ritmegevoel aangeleerd: door middel van bewegen, zingen, luisterspelletjes en het gebruik van eenvoudige instrumenten. Bij de wat oudere kinderen zal een eerste aanzet tot het leren lezen van noten worden gezet.
Uiteraard geeft de muziekschool ook AMV lessen (Algemene Muzikale Vorming). Dit is een zeer ruime en alles omvattende cursus, waarbij noten leren lezen, de ontwikkeling van het gehoor, ritme, maat en klank uitgebreid aan bod zullen komen. Voor kinderen die interesse hebben in muziek is dit een hele fijne cursus om het muzikale talent te activeren.
Ook blokfluit spelen is een leuke vorm van muziek maken en een goede start om daarna een ander instrument te gaan bespelen.

Op dit moment worden op verschillende basisscholen introductielessen gegeven door MuziekSchool Papendrecht. Om een indruk hiervan te geven staan diverse foto’s op de website. Mocht uw kind deze introductieles nog niet hebben gehad, neemt u dan gerust contact op met de muziekschool voor uitgebreidere informatie over het cursusaanbod.
Kijk op www.muziekschoolpapendrecht.nl of bel 06-40 95 94 38. Inschrijven kan tot en met 31 juli 2006.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.