Vakantie-opening pluspunt ouderenadvies

22 juni 2006
Vakantie-opening pluspunt ouderenadvies

PAPENDRECHT - Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus is er een kleine wijziging in de openingstijden van Pluspunt Ouderenadvies.

Van 3 tot en met 28 juli is het Pluspunt geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 10.30 uur. Van 31 juli tot en met 25 augustus is de ouderenadviseur bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
U kunt tijdens dit spreekuur zonder afspraak binnenlopen aan de P.S. Gerbrandystraat 31, of telefonisch contact opnemen via tel. 641 03 10.

In overleg kunt u op andere tijden terecht bij de ouderenadviseur, en ook een bezoek bij u aan huis is mogelijk. U kunt hiervoor bellen met hetzelfde telefoonnummer, of eventueel via de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht, telefoon 615 47 41. Voor meer informatie over het Pluspunt, zie www.swopapendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.