John de Wolf bij auto van Wijngaarden

19 juni 2006
John de Wolf bij auto van Wijngaarden

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag was oud Feyenoord voetballer en bekend van 'dancing with the stars' John de Wolf aanwezig bij Auto van Wijngaarden.

De presentator die nu met Rebbeca Loos de WK op de voet volgt voor SBS was ter gelegenheid van de grote occasionshow bij de Renault en Mitshubishi dealer aanwezig om echte WK ballen te signeren.

De aanwezigheid van John de Wolf zorgde voor chaotische tafrelen bij de auto dealer in Papendrecht. De jeugd was massaal uitgelopen voor de oud/Feyenoorder en kon daarnaast ook nog genieten van poffertjes, suikerspinnen en racen in een simulator.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.