Boot gestolen

19 juni 2006

PAPENDRECHT – Een boot met buitenboordmotor is tussen zaterdag 17 juni 21.30 uur en zondag 18 juni 16.00 uur weggenomen uit de Schaarhaven in Papendrecht. De eigenaar, een 38-jarige man uit Sliedrecht, heeft op maandag 19 juni aangifte van diefstal gedaan. De boot lag middels een staalkabel vast aan de steiger. De kabel is doorgeknipt en de boot is vermoedelijk weggesleept uit de haven.

Het gaat om een boot van het merk Yamarin, type 490 Big ride, kleur wit/blauw. De buitenboordmotor is grijs van kleur. Het vaartuig staat als zijnde ‘gestolen’ gesignaleerd in het Landelijk Vaartuigen Register bij het KLPD. De politie op het water weet dan bij het zien van de boot dat deze gesignaleerd staat als gestolen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.