Winkeldieven betrapt

17 juni 2006

PAPENDRECHT – Een politieman heeft twee mannen aangehouden voor winkeldiefstal. Hij liep in zijn vrije tijd op zaterdagmiddag 17 juni 2006 boodschappen te doen bij een slijter op het Den Briel in Papendrecht. De agent zag een 48-jarige man uit Papendrecht en herkende hem. De 48-jarige keek rond in de winkel en pakte een fles whisky. Vervolgens verliet hij het pand. Buiten hield de politieman de verdachte aan. Deze was in gezelschap van een 47-jarige man uit Dordrecht. De fles drank zat inmiddels in een tas die de 47-jarige droeg. De twee verdachten hadden overigens al wat slokken drank uit de net gestolen fles genomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.