Ruit gemeentehuis stukgegooid - verdachte aangehouden

15 juni 2006

PAPENDRECHT – Een 47-jarige vrouw uit Papendrecht is op 15 juni op de Randwijk aangehouden. Ze had kort daarvoor een baksteen door een ruit van het Papendrechts gemeentehuis gegooid. Enkele gemeenteraadsleden waren getuige en lieten de politie waarschuwen. Toen de agenten ter plaatse kwamen was de vrouw al weg, maar ze wisten wie ze was en vonden haar snel. Waarom de vrouw de steen gooide is onbekend, want ze wenste niets te verklaren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.