Zolderbrand

13 juni 2006

PAPENDRECHT- Op dinsdagmorgen 13 juni 2006 omstreeks 07.45 uur brak een zolderbrand uit in een woning aan de Kamillehof.

De oorzaak was kortsluiting in een wasmachine waardoor het bedieningspaneel in brand vloog. De rookmelder ging af waarna de bewoners zelf hebben geprobeerd de brand te blussen. De brandweer nam het karwei over en bluste de brand. Dankzij de rookmelder en het snel optreden van bewoners en brandweer kon de schade beperkt worden. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.