Getuigen aanrijding gezocht

10 juni 2006

PAPENDRECHT – Op vrijdag 3 november heeft een tot op heden onbekend gebleven bestuurder grote schade aangericht aan twee geparkeerd staande voertuigen op de J.H. A. Schaperstraat.

In de vroege ochtend is de bestuurder van vermoedelijk een witte Volkswagen Caddy tegen de voorzijde van een geparkeerde Citroen C5 aangereden. Door de klap schoot deze auto tegen een andere auto. De bestuurder van de witte bestelauto reed daarna weg zonder zijn identiteit bekend te maken. De auto van de veroorzaker moet aanzienlijke schade aan de linkerachterkant hebben. De politie wil graag in contact komen met getuigen van het voorval om zo de veroorzaker van de aanrijding te achterhalen. Zij wil met name in contact komen met de anonieme melder van de aanrijding. Dit kan via het telefoonnummer van de politie 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.