Rommeldam hard op zoek naar medewerkers!

08 juni 2006
Rommeldam hard op zoek naar medewerkers!

PAPENDRECHT - De commissie Rommeldam is hard op zoek naar medewerkers voor deuitvoering van ZomerRommeldam ,een knutselactiviteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Dit zal plaatsvinden van 14 t/m 18 augustus 2006 in jeugdcentrum Interval te Papendrecht.

Om de kinderen een geslaagde week te bezorgen is de inzet van medewerkers hard nodig.

Ben je 14 jaar of ouder en heb je interesse om tegen een vrijwilligersvergoeding mee te helpen in de zomervakantie?

Stuur dan voor 20 juni a.s. een e-mail naar interval@papendrecht.nl of bel even met Arjan Versluis van Interval op 078-6150993.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.