Dag van de bouw op nieuwe winkelcentrum de meent

05 juni 2006
Dag van de bouw op nieuwe winkelcentrum de meent

PAPENDRECHT - Zaterdag 3 juni was het de Dag van de Bouw en konden bezoekers een kijkje nemen op de bouwplaats van het nieuwe winkelcentrum De Meent. Er was heel de dag veel belangstelling voor het omhoog gaan met het bakje onder de bouwkraan voor een mooi uitzicht.
Door het hele bouwproject was een rode loperaanwezig en voor de kinderen een springkussen en ballenbak.
Veel Papendrechters hebben de kans gegrepen om eens rond te kijken in ons toekomstig winkelcentrum. (Foto en tekst: Bert de Lange)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.