Buurtsport: kom ook

01 juni 2006
Buurtsport: kom ook

PAPENDRECHT - De komende weken gaat het succes van het Buurtsport project onverminderd voort. In de afgelopen weken mochten we al meer dan 200 kinderen verwelkomen bij deze gezellige wijkactiviteit, georganiseerd door de gemeente Papendrecht.

Het programma voor de komende weken is als volgt: dinsdag 13 juni in het Vondelpark, dinsdag 20 en dinsdag 27 juni op het Zwarte Veldje in de Duivenstraat. De bus staat er iedere keer van 15.45 tot 17.15 uur.

Je mag gratis spelmateriaal lenen en de aanwezige sportleiders organiseren gezellige en leuke sportactiviteiten. Bij vragen, bel de sportconsulent Arjan Versluis op 078-6150993 of e-mail: a.versluis@papendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.