Gemeente Papendrecht koopt Lingen terrein

19 mei 2006
Gemeente Papendrecht koopt Lingen terrein

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht heeft het Lingen-terrein op bedrijventerrein Oosteind gekocht van bouwbedrijf Ballast Nedam. De overdracht vond plaats op donderdag 18 mei in het gemeentehuis van Papendrecht.


De aankoop van de grond van Lingen-Beton is een belangrijke stap in de uitvoering van het 'revitaliseringsprogramma Oosteind'. Uitgangspunt van dit programma is 'het juiste bedrijf op de juiste plaats'. Gestreefd wordt onder meer naar het creëren van een bufferzone tussen bedrijvigheid en woningen in de omgeving, zodat bedrijven kunnen functioneren en zo min mogelijk overlast voor omwonenden veroorzaken. De exacte invulling van het Lingen-terrein is nog niet bekend.


In het kader van deze revitalisering werkt het Waterschap Rivierenlanden gelijktijdig aan dijkverzwaringsmaatregelen onder de Ketelweg, waarbij onder meer riolering wordt vervangen, een rotonde wordt aangelegd en de Ketelweg zelf opnieuw wordt ingericht.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.